top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Batuescola Sant Cugat

Recomanem recursos online!

Per seguir passant aquests dies descobrint materials didàctics de música online us fem algunes recomanacions!


1. Batega! El bloc de mestres de música de Sant Cugat! Aquí trobareu vídeos, recursos i enllaços molt interessants. També alguna batucada! Feu clic a la imatge per accedir.



2. Exploradors Musicals del Món. Un viatge per la cultura musical de tot el planeta, a partir d'un mapa interactiu amb propostes didàctiques associades. Bon viatge!




3. La música clàssica és un joc! Classics for Kids és un portal ple d'informació, jocs, puzzles, activitats, audicions i més per explorar en família i divertir-se de valent. No us el perdeu!



4. Vídeos de batucada


Aquí us deixem uns fantàstics vídeos de ritmes de batucada per gaudir on podem observar tots els instruments i aprendre diversos estils de percussió brasilera.


Siete Octavos: Aquesta banda té un canal de Youtube ple de vídeos enregistrats amb molta qualitat. https://www.youtube.com/user/sieteoctavos


Algun exemple:



Lulaworld és un altre canal de Youtube amb tutorials de diversos ritmes separats per parts en llistes de reproducció. Una gran oportunitat per aprendre de valent! https://www.youtube.com/user/LulaMusicArts/playlists




A gaudir!

46 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page